Menu
0

Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen. De verwerkingsverantwoordelijke in de zin van AVG ben ik, Dian, eigenaar van KATOO, gevestigd in Groenlo, ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 09130395.

WAAROM?

Ik bewaar jouw contactgegevens (naam, email adres, adresgegevens, tel nummer en geboortedatum) alleen om contact met jou te houden over aanbiedingen, acties en evenementen bij KATOO.

GEBRUIK PERSOONSGEGEVENS

Je hebt je gegevens aan mij ter beschikking gesteld door het invullen van het klantformulier. Deze informatie blijft bij KATOO en wordt alleen gebruikt voor mailings over aanbiedingen, acties en evenementen bij KATOO.

BEVEILIGING

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat neem ik serieus en ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaring en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens bij mij niet veilig zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan a.u.b. contact met mij op via [email protected]

COOKIES/GEGEVENS WIJZIGEN/AANPASSEN

Ik gebruik geen cookies of vergelijkbare technieken en je hebt te allen tijde het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om de toestemming voor het gegevensgebruik in te trekken. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om die gegevens in te zien, in te trekken of wat dan ook. Ik zal zo snel mogelijk reageren op je verzoek. Neem hiervoor contact op met mij via [email protected]

Ik wil je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

HOELANG WORDEN JOUW GEGEVENS BEWAARD?

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan logisch of nodig is. Uiteraard houd ik mij aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de belastingdienst van het 7 jaar bewaren van kassabonnen, maar verder zal ik niks langer bewaren dan noodzakelijk is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis